Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Τυροπιτάκια αφράτα !!!


Τυροπιτάκια αφράτα

 Υλικά για ζυμάρι

1 κεσεδάκι γιαούρτι (250γρ.)
1 βιτάμ (λιωμένο)
1 αβγό
1 φαρίνα
1 πρέζα Αλάτι
Και 50γρ.γάλα (εβαπορέ)

Σε ένα μπολ τα υλικά ,ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.

Για την γέμιση

Τυρί φέτα 500γρ.
Ανθότυρο 400γρ.
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
2 αβγά
Σε ένα μπολ ομοιογενοποιούμε όλα τα υλικά ,ανοίγουμε σε φύλλο και με κουπάτ στρογγυλό κόβουμε και γεμίζουμε τα τυροπιτάκια κλείνουμε με την βοήθεια ενός πιρουνιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 'με 20' λεπτά.!!

Nomiki Kout- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ