Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Χιονούλες !!!


Υλικά για το παντεσπάνι
4 αυγά
1 φλ ζάχαρη
1φλ αλεύρι φαριν απ
1 μπέκιν φακελάκι
1 βανίλια

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη 10 λεπτά ανακατεύουμε αλεύρι μπέικιν βανίλια και το ρίχνουμε λίγο λίγο στο μείγμα και τα βάζουμε σε θήκες για μάφινς μέχρι την μέση βουτυροαλευρωμενα και ψήνουμε170 για 20 λεπτά περίπου τα αφήνουμε να κρυώσουν

Για την κρέμα υλικά
1 λίτρο γάλα
1 φλυτζ τσαγιού ζάχαρη
4 κουτ σούπας κορν φλάουρ
2 κουτ σούπας μαργαρίνη
1 φακελάκι Γκαρνί με 200 ml κρύο γάλα ή αν θέλετε φυτική κρέμα σαντιγί-αποφεύγουμε το γάλα -


 Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο γάλα με 1 φλ ζάχαρη
Μόλις ζεσταθεί παίρνουμε λίγο γάλα και βάζουμε 4 κσ κορν φλάουρ ανακάτεμα να διαλυθεί και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα ανακάτεμα μέχρι να πήξει το αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε 2 κουτ σούπας  μαργαρίνη να λιώσει κόβουμε τα μάμφινς στην μέση και βάζουμε  κρέμα αφού έχει γίνει χλιαρή και το κλείνουμε με το καπάκι .
Χτυπάμε 1 φακελάκι Γκαρνί με 200 ml κρύο γάλα σε σαντιγί και πασπαλίζουμε γύρω γύρω και επάνω και ινδοκάρυδο και στην μέση 1 κερασάκι και στο ψυγείο να σφίξει η σαντιγί έτοιμες οι χιονούλες οι σπιτικές!!!!!




Stella Mavrofrydou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ