Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Κλασική Πάστα Αμυγδάλου - Almond Cake!!!



Υλικά (Ingredients):
Για την κρέμα (For the cream):
-100γρ. ζάχαρη (100gr. sugar)
-45γρ. κορν φλάουρ (45gr. cornstarch)
-2 αυγά (2 eggs)
-500γρ. γάλα (500gr. milk)
-2 βανιλίνες (2 vanillins)
-1 κ.σ. βούτυρο (1 tbsp. butter)
-250ml κρέμα γάλακτος (250ml double cream)

 Για το παντεσπάνι (For the sponge cake):
-125γρ. ζάχαρη (125gr. sugar)
-5 αυγά (5 eggs)
-155γρ. αλεύρι (155gr. flour)
-1.5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (1.5 tsp. baking powder)
-2 βανιλίνες (2 vanillins)

Για το σιρόπι (For the syrup):
 -1 κούπα ζάχαρη (1 cup sugar)
-1κούπα νερό (1 cup water)

Για το γαρνίρισμα (For the garnish):
 -400γρ. αμύγδαλο φιλέ (400gr. grated almonds)

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=kOTjtsbL-Kc&feature=youtu.be

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ