Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Γλυκό ψυγείου με ζελέ !!!



Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ μπισκότα
50 γραμ βούτυρο
1 κρέμα βανίλια
6 κουταλιές ζάχαρη τις σούπας
γάλα σε ποσότητα που αναφέρει επάνω στην συσκευασία
2 φακελάκια ζελατίνα
1 συσκευασία ζελέ

Βάζουμε στο μούλτι τα μπισκότα τα θρυμματίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο και τα ανακατεύουμε μαζί.
Το βάζουμε σε ταψάκι το στρώνουμε ομοιόμορφα και το βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Ετοιμάζουμε την κρέμα όπως αναγράφει επάνω στην συσκευασία μέχρι να πήξει.
Μόλις την ετοιμάσουμε την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει .
Βάζουμε τα 2 φακελάκια ζελατίνα σε κρύο νερό για 5 λεπτά .
Μετά τα 5 λεπτά παίρνουμε την ζελατίνα και την βάζουμε μέσα στην κρέμα ανακατεύοντας συνέχεια.
Βάζουμε την κρέμα επάνω στα μπισκότα και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 ωρίτσες περίπου.
Ετοιμάζουμε το ζελέ με ένα ποτήρι καυτό νερό ,ένα ποτήρι κρύο νερό ρίχνουμε την σκόνη του ζελέ και ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί.
Βάζουμε  το ζελέ πάνω στο cheesecake αφού κρυώσει λίγο και μετά  στο ψυγείο για όλο το βράδυ!

Μιχαελα Στεφανουδης-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ