Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Σπέσιαλ χιονάτη !!!!





ΣΠΕΣΙΑΛ ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΛΑΜΙΝΓΚΤΟΝΣ!!

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
Βάζουμε 2 αυγά με 1 κούπα ,ποτήρι μεσαίου μεγέθους ζάχαρη τα χτυπάμε 1 λεπτό,ρίχνουμε 1 κούπα σπορέλαιο,1 βανίλια και 1 μισή κούπα αλεύρι!
Οπότε τα τοποθετούμε σε σκεύος 26cm με λαδόκολλα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας!
Μόλις κρυώσει το κόβουμε στην μέση!
Ζεσταίνουμε λίγο 1 κούπα γάλα με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,2 κουταλιές της σούπας κακάο!
Κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια το παντεσπάνι και αρχίζουμε.
Παίρνουμε το ένα κομμάτι βάζουμε μέσα μαρμελάδα το κλείνουμε με άλλο κομμάτι το βουτάμε στο γάλα γρήγορα και μετά στην καρύδα!
Από πάνω κλείνουμε με καρύδα.

 Tzeni Tsanaktsidou-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ