Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Τυροψωμάκια με γιαούρτι, φέτα και μυρωδικά.


 Τυροψωμάκια με γιαούρτι, φέτα και μυρωδικά. {Ιδανικό σνακ για την παραλία}

ΣΥΝΤΑΓΉ🍚
ΥΛΙΚΑ:1 πακέτο φαριν απ, 1 κεσεδάκι γιαούρτι, 2 αυγουλάκια +1 κρόκο , 1 φλιτζάνι λάδι, 300 γραμμάρια φέτα, βασιλικό ξερό, ρίγανη ξερή, δεντρολίβανο, ελάχιστο αλάτι .

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:

Ξεκινάμε με τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, το γιαούρτι, το λάδι τη φέτα, τα μυρωδικά (εκτός από το δεντρολίβανο ) και στο τέλος το αλεύρι και πλάθουμε μπαλάκια. Τα αλείφουμε με τον κρόκο για να πάρουν χρώμα και πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά (ανάλογα το φούρνο ) σε αέρα.
🍎Στα μυρωδικά λειτουργούμε κατά βούληση.

🍎Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το δεντρολίβανο με σουσάμι σε όσους αρέσκονται σε πιο ήπιες γεύσεις.

🍎Λαδώνουμε λίγο το ταψί μας ή το πυρεξ για να μη μας κολλήσουν ή βάζουμε μια λαδόκολλα.

~ Καλή επιτυχία ~


Olga Michou‎--"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".


 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ