Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Σοκολατάκια καρύδας με επικάλυψη σοκολάτας !!



Σοκολατάκια καρύδας με επικάλυψη σοκολάτας !! Απόλαυστική γεύση !! Δαγκωνιά και απόλαυση με τα πολύ ωραία αρωματικά σοκολατάκια καρύδας!!


Υλικά για 25 σοκολατάκια

1  κουτί βλάχας ζαχαρούχο
2 πακέτα ινδοκάρυδο των 200 γραμμαρίων
 2 σοκολάτες κουβερτούρες των 250 γραμμαρίων [Η σοκολάτα περισσεύει ].




Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το γάλα και ρίχνουμε λίγη λίγη την καρύδα ανακατεύοντας συγχρόνως τόση ποσότητα ώστε να το δούμε να φτάσει να πλάθετε δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε και τα 2 πακετα περισσεύει λίγο.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα  και μετά πλάθουμε σε μπαλάκια τα οποία η τα αφήνουμε και σκέτα για κέρασμα η λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπαίν μαρί τα κυλάμε μέσα τα ακουμπάμε σε σχάρα μην χαλάσει το σχήμα τους μέχρι να κρυώσουν .





Αν τα χρησιμοποιήσουμε για να κεράσουμε τα βάζουμε σε χαρτάκια ζαχαροπλαστικής για πιο ωραία εμφάνιση ,επίσης μπορούμε την ώρα που προσθέτουμε την καρύδα να προσθέσουμε μαζί και λίγο τριμμένο πορτοκάλι μαζί με λίγο ποτό λικέρ.

Αλλη ιδέα είναι να βάλετε ένα φουντούκι στην  μέση και να το κλείσετε η τριμμένο μπισκότο .Γενικά μπορείτε να κάνετε διάφορες παραλλαγές για ωραίο γευστικό αποτέλεσμα να αυτοσχεδιάσετε,είναι πραγματικά πολύ απλά εύκολα και ωραία!!
Αν δεν θέλουμε σοκολάτα τα αφήνουμε σκέτα μπαλάκια και τα τυλίγουμε με ινδοκάρυδο εξ ίσου πολύ ωραία και πιο οικονομικά!!

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ