Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Τούρτα με ινδοκάρυδο !!!






ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΗ !!!

Υλικά παντεσπάνι
 6 Αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 και μισή κούπα αλεύρι ανακατεμένο με ένα  μπέικιν και ένα φλυτζάνι τσαγιού ινδοκαρυδο στο οποίο έχουμε ρίξει 1 φλυτζανάκι του καφέ νερό κι έχουμε ανακατέψει .
Αυτά είναι τα υλικά για το παντεσπάνι.

Χτυπάμε πολύ καλά τ αυγά με  την  ζάχαρη ν αφρατέψουν και  ρίχνουμε αλεύρι με όλα που ανακατέψαμε πριν και  προσθέτουμε και  ινδοκάρυδο με το νερό .
Αλείφουμε ένα ταψί 38 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180β για 35 σχεδόν λεπτά ανάλογα τον  φούρνο θα το δείτε θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα κάντε και το κόλπο με το ξυλάκι ή το μαχαίρι και το αφήνουμε να κρυώσει.

Κάνουμε και την κρέμα:
Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 κιλό γάλα με.1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη να ζεσταθεί!
Σε.λίγο γάλα διαλυουμε 4 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ με 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι τα ρίχνουμε στο γάλα και ανακατεύουμε μόλις πήξει κατεβάζουμε και Προσθέτουμε 2 κρόκους αυγών,2 κουταλιές της σούπας βούτυρο,1 βανίλια!
Όταν κρυώσει καλά προσθέτουμε μέσα 10 κουταλιές της σούπας καρύδα!
.Όλα να είναι κρύα
Συναρμολόγηση
Κόβουμε το παστεσπάνι αφού κρυώσει στην μέση ,σιροπιάζουμε το κάτω δίσκο ,βάζουμε από πάνω την  κρέμα ,μετά το δεύτερο κομμάτι παντεσπάνι και ξανά σιρόπιασμα.
Από πάνω σαντιγί  και καλύπτουμε ολη την επιφάνεια με ινδοκάρυδο-στολίζουμε με κερασάκια ή οτι μας αρέσει! .



Σιρόπι
2κούπες νερό
1 κούπα ζάχαρη
Εγώ έβαλα λιγότερη να μην είναι πολύ γλυκό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Θεοδοσια χαλβατζη-οι χρυσοχέρες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ