Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Γεμιστά Σαβαγιάρ !!!





Υλικά
1 Συσκευασία σαβαγιαρ
Μερέντα μεσαία συσκευασία δεν θα τη χρειαστούμε ολόκληρη
1κουπα γάλα
ινδοκαρυδο




Περνούμε ένα σαβαγιάρ, το αλείφουμε με μερέντα, και το κλείνουμε με ένα ακόμα,να γίνει σαντουιτσάκι.
Το βουτάμε προσεκτικά στο γάλα για πολύ λίγο, γιατί μουλιάζει εύκολα.


Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει η συσκευασία,το πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο, και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Panagiota Kiriakou-oι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ