Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018

No bake Caramel cheesecake 💗



Για βάση έβαλα φέτες τσουρέκι που τρελαίνομαι...Εσείς βάλτε digestive!
Υλικά:
250g μπισκότα digestive
110g βούτυρο
400ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
250g Τυρί κρέμα (Φιλαδέλφεια έβαλα)
40g ζάχαρη άχνη
150g καραμέλα (καραμέλωσα ένα ζαχαρούχο)
1 πρέζα αλάτι




Εκτέλεση:
Αλέθω στο μούλτι τα μπισκότα,λιώνω το βούτυρο κ ανακατεύω.
Στρώνω το μείγμα σε 20 εκ. ταψάκι κ βάζω στο ψυγείο.
Χτυπάω στο χέρι με το σύρμα την κρέμα Γάλακτος 5-10 λεπτά μέχρι να μην είναι ρευστή κ αφηνω στην άκρη.
Σε άλλο μπολ χτυπάω με σύρμα τη Φιλαδέλφεια με τη ζάχαρη κ 75 γρ καραμέλα στην οποία έχω ρίξει μια πρέζα αλάτι (προαιρετικά),ανακατεύω και  ρίχνω και τη χτυπημένης κρέμα γάλακτος και συνεχίζω το ανακάτεμα με μια μαρίζ προσπαθώντας να μην χάσει το μείγμα τον αέρα του.
Στρώνω το μείγμα πάνω στη βάση με τα μπισκότα και αφήνω για δυο ώρες στο ψυγείο.
Έπειτα βάζω από πάνω κ τα άλλα 75 γρ καραμέλα (με μια πρέζα αλάτι) και κάνω σχέδια με οδοντογλυφίδα.
Καλή επιτυχία!!!

Maria Dvr‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ