Κουλούρια αρωματικά τραγανά πορτοκαλιού και κανέλλας!!!
Υλικά
2 ποτηρια λαδι,
2 ποτηρια φρέσκο χυμό πορτοκαλιού,
3 κουτ.γλυκού σόδα ,
2 ποτηρια ζαχαρη,
1 κουτ.γλυκού κανέλλα,
1 πακετο αλεύρι και ένα ποτήρι ακόμα ,
1 φακελλάκι μπέικιν.
Χτυπώ για δέκα λεπτά σε δυνατή ταχύτητα το λάδι με την ζάχαρη .
Κλείνω και ρίχνω τυπόλοιπα υλικά ,την σόδα στο α πορτοκάλι και ζυμώνω με το χέρι οχι πολύ. Η ζυμη πρεπει να είναι μαλακή. Πλάθω σε οποιο σχεδιο θέλω τυλιγω σε σουσαμι και ψηνω στους 170 βαθμ εως οτου ροδισουν !!!! Εγιναν αφράτα τραγανά φανταστικά!!!
Μαιρη Καπνιση-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ