Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Σουφλέ ζυμαρικών !!!



Είναι πάααααρα πολύ ωραίο να το φτιάξετε κι εσείς !!!!



ΥΛΙΚΆ
1 πακέτο πένες μακαρόνια
λουκανικάκια κοκτέιλ τα μικρά από το δυχτάκι που τα πουλάνε κρατάω λίγα
1 κρέμα γάλακτος εγώ έβαλα με λίγα λιπαρά των 500 ή 2 των 250 γραμ
1 πακέτο Μιξ τυριών
1 κούπα τσαγιού τριμμένο τυρί γκούντα
300 γραμ φέτα χοντροκομμένη με το χέρι
ελάχιστο αλατοπίπερο
λίγο ελαιόλαδο



Βράζετε τις πένες τις σουρώνετε κι αφήστε τες να περιμένουν στο σουρωτήρι .
Σε ένα τηγανακι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και κομμένες ροδελίτσες τα λουκανιικακια [όχι όλα να μείνουν κ για κανένα αυγό τηγανητό]τα ροδίζετε λίγο και στρώνετε σε ένα πυρέξ τα μισά μακαρόνια -πένες-ρίχνεται τα μισά λουκανικάκια τα μισά τυριά και λίιιγο λαδάκι από τα λουκανικακια ανακατεύεται καλά τα ισιώνεται και τρίβεται με το χέρι λίγη φέτα χοντρά κομμάτια.



Μετά ρίχνετε τα υπόλοιπα μακαρόνια σαν να λέμε ο δεύτερος όροφος ξανακάνουμε το ίδιο τα λουκανικακια τα τυριά και ανακατεύουμε με τρόπο μην μας χαλάσει ο πρώτος όροφος!!
Φέτα δεν βάζουμε άλλη μόνο στην μέση ,τελειώνουμε πασπαλίζοντας την επιφάνεια με τα τυριά που φροντίσαμε να κρατήσουμε και ρίχνουμε τις 2 κρέμες γάλακτος να πάνε παντού επάνω από τα τυριά κ ψήνουμε με προσοχή να λιώσουν τα τυριά κ να ροδίσει  !! Αυτό ήταν >!!! Οι κρέμες γάλακτος είναι των 250 γραμ ,,είναι πολύ απλό κ πολύ εύκολο και φυσικά νοστιμότατο !!!!Καλή όρεξη κ περιμένω άντο φτιάξετε εντυπώσεις γιατί είναι πραγματικά απίθανοοοο ειδικά η ψημένη φέτα στην μέση 'αλλο πράγμα !!!
Πολλές φορές βάζω και κανά δυό φετούλες ψιλοκομμένες μπέικον τις οποίες σοτάρω μαζί με τα λουκανικάκια ίσα για λίγη μυρωδιά .
Ψ'ησιμο σε προθερμασμένο φούρνο αέρα 180 βαθμούς ή αντιστάσεις πάλι το ίδιο με προσοχή μην αρπάξει !
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ