Σας αρέσει και εσάς το ατζέμ πιλάφι,ή τούρκικο όπως το λέμε εμείς,με μπόλικο στραγγιστό γιαούρτι όπως εμάς;,,;;;
Εγώ το λατρεύω!!!
Καβουρδίζουμε σε ελαιόλαδο κριθαράκι,εγώ βάζω χοντρό,μέχρι να πάρει χρώμα,προσθέτουμε προσεκτικά βραστό νερό,γιατί πιτσιλάει,αλάτι,και μετά κίτρινο ρύζι,για πιλάφι που είναι,και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Λίγο πιπέρι,και έτοιμο!!!
Κριθαράκι βάζουμε μισή ποσότητα απ'οτι ρύζι,και νερό διπλάσια ποσότητα,ίσως και λίγο παραπάνω,απ'οτι ρύζι.
Απλό και πεντανόστιμο!!!
Συνταγή από Μαρία Λαρου-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ