Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Σουφλέ το πανεύκολο !!!



 Είναι τόσο νόστιμο -Δοκιμάστε το και θα ξετρελαθούν όλοι !!

ΥΛΙΚΑ:
1 Πακέτο  Λαζάνια
10 Φέτες Ζαμπόν
Κρέμα Γάλακτος  330 ml
½ κιλο τυρί τριμμένο γκούντα
Λίγη κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη
Λίγο βούτυρο




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τα λαζάνια μας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και μία κουταλιά ελαιόλαδο, και μόλις γίνουν τα ρίχνουμε σε ένα ταψάκι ή πυρέξ.
Βουτυρώνουμε και ανακατεύουμε να πάει το βούτυρο παντού.
Ρίχνουμε λίγη κεφαλογραβιέρα τριμμένη και ανακατεύουμε ξανά.
Βάζουμε σε κομματάκια το ζαμπόν και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Προσθέτουμε από πάνω το τυρί και τέλος τις κρέμα γάλακτος σε θερμοκρασία δωματίου .
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει στους 200 βαθμούς για ελάχιστο χρόνο !!!

ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ .