Υλικά
150 γραμμάρια ζάχαρη,
6 αυγά,
130 γραμμάρια.αλεύρι,
60 γραμμάρια κορν φλάουρ.
Χτυπάμε την μισή ζάχαρη με τα ασπράδια μαρέγκα και την υπόλοιπη με τους κρόκους!
Τα ενσωματώσουμε μαζί και προσθέτουμε αλεύρι,κορν φλάουρ!
Βάζουμε το μείγμα σε.κόρνα και φτιάχνουμε δισκάκια πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά!
Σιρόπι
150 γραμμάρια νερό
150 γραμμάρια ζάχαρη
5 λεπτά βράσιμο.
Γέμιση
2 κουτιά φυτική σαντιγί
Γλάσο
2 σοκολάτες γάλακτος 125 γραμμαρίων η κάθε μία
4 κουταλιές σούπας εβαπορέ ή φρέσκο
Λιώνουμε μαζί με το γάλα τις σοκολάτες.
Διακόσμηση
1 κουβερτούρα σοκολάτα
Συναρμολόγηση
Παίρνουμε τις βάσεις με.πινέλο λίγο σιροπιάζομαι την κάτω βάση τοποθετούμε σαντιγί αφού την έχουμε χτυπήσει σύμφωνα με τις οδηγίες.
Κλείνουμε με.την άλλη Βάση και τα.βουτάμε σε λιωμένη στην σοκολάτα γάλακτος.
Τέλος διακοσμούμε με κουβερτούρα σοκολάτα!
Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!