Μπισκοτογλυκό με καραμέλα -Αξίζει να το φτιάξετε και να το απολαύσετε !!!
1 πακ. Πτι-μπερ
100 γρ. Φουντούκια
1 φακ. Τρούφα σοκολάτας
4 κ.σ. βούτυρο
1 φακ. Garni
1 φακ. Κρέμα βανίλιας στιγμής
550 ml γάλα φρέσκο παγωμένο
1 βαζάκι Καραμέλα γάλακτος
Λιώνουμε το βούτυρο.
Θρυμματίζουμε στο multi τα μπισκότα και τα φουντούκια τα ρίχνουμε σε ένα 26αρη τσέρκι, προσθέτουμε την τρούφα, το βούτυρο, ανακατεύουμε πολύ καλά να πάει παντού και τα στρώνουμε καλά στο τσέρκι,πιέζοντας τα με ένα κουτάλι το βάζουμε στο ψυγείο.
Χτυπάμε και τις 2 σκόνες με το γάλα στο μίξερ μέχρι να σφίξει η κρέμα και να αφρατέψει.
Βγάζουμε το τσέρκι από το ψυγείο.
Ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα την κρέμα και το ξαναβρούμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Μετά ζεσταίνουμε την καραμέλα σε ένα κατσαρολάκι η στο φουρνο μικροκυμάτων, την απλώνουμε πάνω από την κρέμα και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Ιδανικό είναι να μείνει όλο το βράδυ πριν το κόψουμε.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
MAGEIRIKH KAI SYNTAGES