Από την ποιο αφράτη,υπέροχη,γευστική Σοκολατόπιτα οικονομική εύκολη μοναδική !!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
4 κούπες αλεύρι φαρίν απ,
10 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο,
3 κούπες νερό,
2 κουταλάκια του γλυκού σόδα,
2 κούπες ζάχαρη
6 κουταλιές της σούπας κακάο,
2 βανίλιες,
λίγο αλάτι.
Χτυπάμε όλα τα υλικά 4 λεπτά η με το μίξερ η με το σύρμα.
Τοποθετούμε σε ταψί 30χ25 μέσα λαδόκολλα και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο για 40 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Οταν την βγάλουμε τρυπάμε παντού με ξυλάκι από σουβλάκι.
ΓΛΑΣΣΟ
Λιώνουμε 400 γραμμάρια κουβερτούρα σε Μπεν Μαρί ρίχνουμε μέσα 2 κουταλιές ελαιόλαδο και ρίχνουμε το γλάσσο πάνω στην Σοκολατόπιτα!!!
ΣΥΝΤΑΓΉ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ