Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Τρόποι μαγειρέματος για ψάρια και πατάτες !!!



Όσο ζεις μαθαίνεις, λένε... αλήθεια είναι...
Αυτό το κόλπο το να βουτάς το αλευρομένο ψάρι στο νερό και μετά τηγανίζεις είναι καταπληκτικό! Το μυστικό το μοιράστηκε μαζί μας μία φίλη, λυπάμαι που δεν θυμάμαι το όνομα της, να την ευχαριστήσω προσωπικά.

Καθάρισα το ψάρι, το έβαλα στο τάπερ και έβαλα και το αλατάκι του, κατά προτίμηση χοντρό, έβαλα το τάπερ στο ψυγείο.




Για το μαγείρεμα :
Σε μία σακούλα έβαλα το αλεύρι και το ψάρι, έκλεισα την σακούλα και ανακάτεψα, μετά πήρα ένα ένα τα ψαράκια από το αλεύρι, τα βούτηξα σε ένα μπολ με νερό και μετά στο τηγάνι με καυτό λάδι. Τέλειο τηγάνισμα!
Δεν πιτσιλάει και δεν καίγεται το αλεύρι.

Πατάτες σαν τηγανητές στο φούρνο στη λαδόκολλα, ψημένες με 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη, η θερμοκρασία στο μέγιστο, μέχρι να ροδίσουν.

Συνταγή φωτό Olga Sotiropoulou Οι Χρυσοχερεσ -ηδεσ