ΣΟΥΠΕΡ!!!!ΕΛΑΦΡΙΑ!!!!ΓΕΥΣΤΙΚΗ!!!!!!!Εξαιρετική ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ!!!!
ΣΥΝΤΑΓΉ
Υλικά για 2η δόση:
8 αυγά ίδιου μεγέθους,
300 γρ ζάχαρη,
250 γρ αλεύρι Φαριναπ,
2 κ γ υγρή βανίλια η 3 βανίλιες,
ξύσμα 2 λεμονιών!!!
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια να αφρατεψουν να στέκεται το μείγμα!
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε σιγα-σιγα το αλεύρι κοσκινισμένο ανακατεύουμε πολύ απαλά με μαριζ!!!
Τέλος ρίχνουμε το ξύσμα ανακατεύουμε το μείγμα 1 λεπτό απαλά!!!
Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί (30χ27) ρίχνουμε το μείγμα το ισιώνουμε και στην συνέχεια το ψήνουμε στους 180 β.προθ.για 35 λεπτά φυσικά ανάλογα τον φούρνο!
Όταν το βγάζουμε το αφήνουμε στο ταψί να κρυώσει τελείως και στην συνέχεια το αναποδογυρίζουμε σε μια λαδόκολλα!!!!
Αφού έχει κρυώσει τελείως το κόβουμε σε 3 πατους η και σε 2!!!
ΣΑΝΤΙΓΊ Υλικά:
1,000 γρ φυτική κρέμα πολύ παγωμένη,
500 γρ ζαχαρουχο γάλα,
2 κ γ υγρή βανίλια η 2 βανίλιες!
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την φυτική κρέμα σε σαντιγί !
Ρίχνουμε σε δόσεις το ζαχαρουχο και βανίλιες χτυπάμε ίσα να ενσωματωθούν!!!
Και ξεκινάμε ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε τον ένα πάτο παντεσπανιου στο σκεύος (ταψι η τάπερ η πυρέξ)!!!
Βάζουμε πάνω σαντιγί!
Ξανά πάτο παντεσπανιου σαντιγί!
Κλείνουμε με τον άλλο πάτο παντεσπανιού και σαντιγί!
Τέλος διακοσμούμε με φρούτα !!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!