Υλικά
Ζύμη
500 ml γάλα
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
120 ml ελαιόλαδο
120 ml σπορέλαιο
1 κουτ.γλυκού αλάτι
περίπου 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις -μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.
Σε ΄λίγο χλιαρό γάλα διαλύουμε την μαγιά.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το αλεύρι .
Φτιάχνουμε μία ζύμη ελαστική να πλάθεται .
Υλικά γέμισης
Ζαμπόν ψιλοκομμένο
μπέικον ψιλοκομμένο
κασέρι τριμμένο
τυρί Φιλαδέλφεια
αυγό για επάλειψη
Αλείφουμε με αυγό τον κρόκο μόνο αραιωμένο ή σε λίγο λάδι και ψήνουμε λαδωμένο το ταψί ή στρωμένο με χαρτί ψησίματος 200 βαθμούς να πάρουν χρώμα .Καλή επιτυχία !!!!
Μαρίνα -Αλέξης -οι χρυσοχέρες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ