Γρήγορο φαγητό πανεύκολο πεντανόστιμο που το αγαπάμε όλοι !!!
Υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες
8 φέτες ζαμπόν
350 γραμ γκούντα τριμμένη
150 γραμ φέτα τυρί
3με 4 φετάκια μπέικον
λίγο κεφαλογραβιέρα τριμμένη μια χούφτα περίπου
1 κρέμα μεσαίου μεγέθους κρέμα γάλακτος
2 αυγά
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό και με λίγο λάδι να μην κολλήσουν τις ταλιατέλες τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο ταψί .-Επειδή εγώ το θέλω λεπτό έβαλα μεγάλο ταψί -εσείς υπολογίστε το μέγεθος ανάλογα πόσο παχύ το θέλετε .
Σε ένα τηγάνι βάζω λίγο ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο και έχω ψιλοκόψει όλα τα αλλαντικά και τα σοτάρω για λίγο και τα ρίχνω επάνω στις ταλιατέλες .
Σε ένα πιάτο βαθύ σπάω τα 2 αυγά και ρίχνω και 1 λίγη κρέμα γάλακτος και τα χτυπάω καλά.
Ρίχνω το μείγμα επάνω από ταλιατέλες αλλαντικά προσθέτω και την φέτα τριμμένη με το χέρι και ανακατεύω και μετά το ισιώνω .
Από πάνω ρίχνω όλο το τυρί γκούντα και τέλος την κρέμα γάλακτος διάσπαρτη παντού σε όλη την επιφάνεια του ταψιού .
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο αέρα από πάνω ίσα να ροδίσει να πάρει ωραίο χρώμα,κι έτοιμο !!!
Συνόδευσα με σαλάτα καρότο και λάχανο ---!!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ