Ομελέτα με διάφορα λαχανικά και μπατζαράκια !!!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πατάτες κολοκυθάκια ντοματίνια αυγά τυρί ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι....
Κόβω και ξεπλένω τις πατάτες τις περνάω από μία πετσέτα να πάρει τα πολλά νερά και τις βάζω σε λαδόκολλα τις ραντίζω με ελαιόλαδο αλατάκι και τις ψήνω στο φούρνο για μισή ώρα.
Την ίδια διαδικασία κάνω και για τα κολοκυθάκια.
Όταν είναι έτοιμα τα αδειάζω σε ένα μεγάλο τηγάνι, κόβω στα τέσσερα τα ντοματίνια.( Όχι πολλά 5-6) και τα ανακατεύω.
Χτυπάω 5 αυγά λίγο αλάτι λίγο ελαιόλαδο και τριμμένο τυρί, τα ανακατεύω πολύ καλά και τα περιχύνω πάνω από τις πατάτες και τα κολοκυθάκια.
Αφήνω να ψηθεί από τη μία πλευρά και γυρίζω και από την άλλη με ένα μεγάλο πιάτο ...✓
Παντζάρια
Κόβω τα κεφάλια τα πλένω πολύ καλά με ένα σφουγγαράκι και τα βράζω ολόκληρα στη χύτρα για 20 λεπτά.
Τα τραβάω αφήνω να κρυώσουν λίγο τα καθαρίζω τα κόβω και τα σερβίρω με λίγο ξυδάκι αλάτι και ελαιόλαδο.
Τα γαρνίρομαι με σκόρδο ψιλοκομμένο και άνηθο.
Όταν είναι τρυφερά τα φύλλα τους τα καθαρίζω και τα βράζω και αυτά γιατί μας αρέσουν.
Συνταγή από Marina Xatzidaki --Οι χρυσοχερες-ήδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ