Χριστουγεννιάτικα καραμελωμένα μήλα 🎅για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι !!!!
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Πλένουμε καλά και σκουπίζουμε τα μήλα μας
Για 6 - 7 μήλα
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε
300 γρ ζάχαρη
1κ.σ γλυκόζη
4-5 κ.σ νερό
Μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο
Βράζουμε μέχρι να πυκνώσει αφήνουμε για 5 λεπτά
Βουτάμε τα μήλα αφήνουμε να κρυώσουν και διακομίζουμε όπως θέλουμε
Καλή επιτυχία!!
εκτέλεση συνταγή φωτό από Panagiota KiriakouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ