Έτοιμα και τα Ferrero roche για τα Χριστούγεννα. Έγιναν τέλεια !!!
Η συνταγή είναι :
200γρ μερ;eντα,
150γρ φουντούκια,
4 σοκοφρ;eτες με φουντούκια,
250 γρ κουβερτούρα,
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ένα ολόκληρο φουντούκι στο κέντρο.
Αλέθεται τα φουντούκια στο μο;yλτι, τα ανακατεύουμε με την μερεντα, ρίχνουμε τις σοκοφρετες τριμμένeς.
Αφήνουμε να παγώσουν λίγο και κάνουμε μπαλάκια.
Στο κέντρο βάζω ένα ολόκληρο φουντούκι.
Λιώνω τη κουβερτούρα και βουτάω μέσα αφήνω να παγώσουν και τα τυλίγω σε χαρτάκι.
Εκτέλεση φωτό από Ευγενία Κοντού ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ