Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Ραβανί με ινδοκάρυδο !!!!

Σιροπιαστό μυρωδάτο τέλειο αφράτο ραβανί με ινδοκάρυδο -θα το λατρέψετε !!!

ΥΛΙΚΑ:
2 νεροπότηρα μεγάλα σιμιγδάλι χοντρό,
2 νεροπότηρα μεγάλα καρύδα,
1 νεροπότηρο μεγάλο σπορέλαιο,
1 νεροπότηρο μεγάλο ζάχαρη
1 νεροπότηρο μεγάλο γάλα,
1 νεροπότηρο μεγάλο γιαούρτι
1 βανίλια
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ σιμιγδάλι,καρύδα,ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα!
Ρίχνουμε σπορέλαιο, γάλα,γιαούρτι,βανίλια μπέικιν ανακατεύουμε με σύρμα!
Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο για 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε για 3 λεπτά 3 νεροπότηρο νερό με 3 νεροπότηρα ζάχαρη μισό λεμόνι το χυμό του.
Σιροπιάζομαι κρύο γλυκό,ζεστό σιρόπι!

Εκτέλεση φωτό  Tzeni Tsanaktsidou‎ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!