ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ :::
Κανουμε μια ΚΡΕΜΑ με 1 λιτρο γαλα,5 κ.σ.ζαχαρη,120 γρ κορν φλαουρ η 80 γρ καστερ παουντερ! Βαζουμε στο πυρεξ η ταψι η και ταπερ (28χ25) στο πατο μια σειρα μπισκοτα τυπου πτι μπερ!
Βαζουμε κρεμα μια στρωση λεπτη!
Ξανα μπισκοτα μια σειρα και κρεμα !
Ξανα μπισκοτα μια σειρα και κρεμα!!!
Κανουμε και μια κρεμα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ με 500 γρ χυμο φυσικο ,2 κ.γ.γεματα κορν φλαουρ!!!!
Και το ριχνουμε με προσοχη πανω στην κρυα κρεμα!
Και στην συνεχεια στο ψυγειο τουλαχιστον 3 ωρες!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!