Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Τάρτα σπέσιαλ με γέμιση κρέμα σοκολάτας !!



ΣΠΕΣΙΑΛ ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ,ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ,ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ,ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΝΑΝΑ!!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΥΜΗΣ ΤΑΡΤΑΣ:
300 γραμμάρια αλεύρι,
60 γραμμάρια.ζάχαρη,
λίγο αλάτι,,
150 γραμμάρια βούτυρο,
1 αυγό,και ίσως λίγο νερό(2 κουταλιές της σούπας)!

Προσθέτουμε σε ένα μπολ αλεύρι,ζάχαρη,αλάτι,να ενσωματωθεί ανακατεύοντας το βούτυρο μια ωραία μαλακή αφράτη ζύμη!
Προσθέτουμε και το αυγό ζυμώνουμε πολύ λίγο!
Το κάνουμε μια μπάλα,την βάζουμε σε ζελατίνα και στο ψυγείο για μια ώρα!
Την βγάζουμε,την ανοίγουμε σε φύλλο,τοποθετούμε στο κατάλληλο σκεύος μας,την τρυπάμε.με πιρούνι τοποθετούμε μέσα ώμο ρύζι σε λαδόκολλα και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για.20 λεπτά!
Την βγάζουμε,αφαιρούμε το ρύζι,και την ξαναψήνομαι αλλά 15 λεπτά!
Αφήνουμε να κρυώσει!

ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ:
400 γραμμάρια ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ γάλα,
40 γραμμάρια μέλι:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ με το μέλι,ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να πάρει χρυσαφί χρώμα!

ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος,
100 γραμμάρια κουβερτουρα:
Ζεσταινουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε στο μπολ με την θρυμματισμένη κουβερτουρα!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετούμε πανω στην ταρτα την κρέμα ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ,απάνω την κρέμα σοκολάτας,πασπαλιζουμε με μπολικη καρύδα,και κομματάκια ανανά!

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ