ΟΜΟΡΦΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ ΦΡΑΟΥΛΑΣ!!!
Παίρνουμε 1 φύλλο.σφολιάτας το τρύπαμε το κόβουμε σε 3 κομμάτια,και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά(φυσικά τον φούρνο μας)
Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
1 κιλό γάλα,
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη,
1 βανίλια,
4κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ,
2 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι,
3 κρόκους αυγών
Ζεσταίνουμε το γάλα με την ζάχαρη,και ρίχνουμε το κορν φλάουρ με το αλεύρι τα οποία προηγουμένως τα διαλύσαμε σε λίγο γάλα
Μόλις πήξει κατεβάζουμε και.προσθέτουμε κρόκους, 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο,και βανίλια
Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε στην πιατέλα την πρώτη σφολιάτα,μετά κρέμα,απάνω ψιλοκομμένες φράουλες,ξανά σφολιάτα κρέμα.,φράουλες κλείνουμε με σφολιάτα.και απάνω σαντιγί,φράουλες,και θρυμματισμένο σφολιάτα!
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ