ΕΝΑ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ..ΤΕΛΕΙΟ!!!!
ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο ζύμη σφολιάτας
1 κρέμα γάλακτος
1 κιλό σπανάκι
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι άνηθο
300γρ φέτα
250 γρ τυρί ενταμ,η,γκούντα
πιπέρι
καθόλου αλάτι
7 φέτες μπέικον
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σ ένα ταψάκι λαδωμένο το φύλλο σφολιάτας κ το ψήνουμε να ροδίσει.το αφήνουμε στην άκρη και αφού καθαρίσουμε κ πλύνομε καλά το σπανάκι το βάζουμε σε μια κατσαρόλα να πιει όλα τα υγρά του,και προσθέτουμε το μπέικον ψιλοκομμένο κ τα κρεμμυδάκια κ τον άνηθο.το γυρνάμε να ψηθεί καλά .δεν βάζουμε καθόλου λάδι,βγάζει το μπέικον ,αφού το ψήσουμε καλά να μην έχει καθόλου υγρά το αποσύρουμε από την φωτιά κ προσθέτουμε τριμμένη την φέτα [μ ένα πιρούνι την λιώνουμε ]
το στρώνουμε επάνω στην ψημένη σφολιάτα [προσοχή όταν θα βάλετε την σφολιάτα να την ψήνετε να την τοποθετήσετε σαν τάρτα να μπει μέσα το υλικό δείτε φωτογραφία] αφού το στρώσουμε ομοιόμορφα πασπαλίζουμε με το ένταμ η, το γκούντα τριμμένο ρίχνουμε κ την κρέμα γάλακτος παν του κ το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει περίπου 20 έως 30 λεπτά,σε προθερμασμένο φούρνο .Καλή όρεξή!! να το φτιάξετε είναι πάρα πάρα πολύ ωραίο!!!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ