ΥΛΙΚΑ
400 γρ. αλεύρι150 γρ. ζάχαρη
150 γρ. μαργαρίνη
600 ml γάλα...
2 αβγά
1.1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1.1/2 κ.γ. βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ. Αλεύρι, ζάχαρη,
μπέικιν, βανίλια.
2) Προσθέστε το γάλα και το βούτυρο λιωμένο. Ανακατέψτε καλά.
3) Προσθέστε τα αβγά στο τέλος ελαφρά χτυπημένα.
4) Αφήστε τον χυλό να σταθεί για μισή ώρα. Με μια κουτάλα παίρνουμε
από το μείγμα και αδειάζουμε σε βαφλιέρα.
5) Ψήστε τις βάφλες σε ειδική ψηστιέρα (βαφλιέρα) και σερβίρετε με
κρέμα σαντιγί, φρούτα, μαρμελάδα τις αρεσκείας σας,σοκολάτα λιωμένη ,μπισκότα oreo παγωτό -σοκολάτα κ.τ.λ
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΈΣ