Mille feuille Θεικό !!! Π α ν ε ύ κ ο λ ο !!!
Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
1 κρέμα ζαχαροπλαστικής έτοιμη
Γάλα όσο αναφέρει η συσκευασία της κρέμας στιγμής
1 μικρή κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά άχνη
1 βανίλια
Πήρα μια έτοιμη σφολιάτα.
Εχει δύο φύλλα τα τρύπησα και τα έψησα στους 200 για 18 λεπτά το καθένα (ένα ένα) κόβω και 2 λωρίδες στο πλάι για από πάνω για διακόσμηση.
Έβαλα το ένα φύλλο κάτω από πάνω κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής έτοιμη Γιώτης (το φακελάκι με γάλα στο μίξερ) μετά το δεύτερο φύλλο και πάνω σαντιγί την οποία χτύπησα μίξερ (ένα κουτάκι κρέμα γάλακτος με 1 κουταλιά άχνη και μια βανίλια).
Από πάνω σπασμένη σφολιάτα και άχνη κι έτοιμο !!!
Το καλό με αυτό το γλυκό είναι πως όλα τα λάθη συγχωρούνται.
Όσο πιο ατσούμπαλο τόσο πιο όμορφο!
Giannis Kalamarakis"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ