Υλικά
1 πακ. Φύλλο κρούστας
400 gr φέτα
200 gr ρεγκάτο
3 αυγά
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια ( μόνο την σάρκα)
Πιπέρι
Θρυμματίζουμε την φέτα σε μια λεκανίτσα.
Προσθέτουμε το τριμμένο ρεγκάτο, τα αυγά, τις ντομάτες και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας και τα χωρίζουμε κάθετα σε 4 λωρίδες.
Βάζουμε λίγη γέμιση σε ένα φύλλο, γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα για να κλείσουμε την γέμιση να μην μας χυθεί, και τυλίγουμε.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou-Οι χρυσοχέρες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ