ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΑ!!
Υλικά
1 και μισό λίτρο χλιαρό νερό
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά αλάτι
25 γρ μαγιά νωπή η δυο φακελάκια ξερή μαγιά
μισό φλιτζάνι σπορέλαιο
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μας μαλακή.
Όλα τα υλικά μαζί ζύμωμα .
Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει και μετά κάνουμε ότι θέλουμε..δηλαδή ανοίγουμε και βάζουμε ή πατάτα ,ή τυρί ή και σκέτα .
Τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο.
Θεοδοσια χαλβατζη-οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ