Υλικά
4-5 αυγά
2 και μισό φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
ένα φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι ( στραγγιστό αγελάδας)
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
μια βανιλέτα (ένα φακελάκι )
ένα πακέτο αλεύρι φλάουρ 500γρ
ένα πακέτο βούτυρο εγώ έβαλα λούρμπαγκ 250 γρ
προαιρετικά μισό φλιτζ καφέ κονιάκ
Χτυπάω πολύ καλά αυγά και ζάχαρη να γίνει μια αφράτη λεία κρέμα.
Anastasia Kyr"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ