Υλικά
1 ποτήρι λάδι (καλαμποκέλαιο -ελαιόλαδο)
1 ποτ.ζάχαρη
1ποτ.χυμό πορτοκάλι ,
σουσάμι
1 κουταλιά σόδα,
1 κουταλιά Μπέικιν
κανέλα γαρύφαλλο,
1 μεγάλη κουταλιά μέλι και χυμό λεμονιού,
αλεύρι όσο πάρει να γίνει μια μαλακή ζύμη, λίγο αλάτι
180 βαθμούς για 20 λεπτά !!!
Ολα μαζί να γίνει μία ζύμη εύπλαστη ..
Πλάθουμε κουλουράκια τα πασπαλίζουμε με σουσάμι ψήνουμε στους 180 βαθμούς το ταψί στρωμένο με λαδόκολα !
Συνταγή από Iwanna Andritsou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ