Υλικά και Εκτέλεση
Από το βράδυ μπαχάρωσα τα μπουτάκια κοτόπουλου με αλάτι πιπέρι 🍋 ελαιόλαδο κουρκουμά ρίγανη μουστάρδα σκόνη και σκορδάκι.
Την επόμενη έψησα προσθέτοντας ένα ποτήρι νερό, στους 230 βαθμούς με σκεπασμένο το ταψί περίπου μισή ώρα και άλλα 15 λεπτά ξεσκέπαστο μέχρι που πήραν ωραίο χρώμα.
Σερβίρισα με πατάτες τηγανητές!
Εύκολο απλό μαμαδίστικο φαγητό και όχι μόνο! Καλή όρεξη!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Ελένη Γαρυφάλλου"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ