Τραγανή και ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΗ ΜΠΑΤΖΙΝΑ ΚΑΡΔΙΤΣΩΤΙΚΗ !!!!!!
1 κιλό κολοκύθι πράσινο τριμμένο .
3 ποτήρια νερό
αλάτι
μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη
λάδι
200 γρ τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι
Αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας χυλος όπως του Κέικ.
Βάζω λαδόκολλα στο ταψί βάζω βιταμ και λίγο λάδι.
Ρίχνω μέσα τον χυλό απλώνω να πάει παντού.
Τρίβω 100 γρ φέτα κομματάκια βιταμ και λίγο λάδι.
Ψήνω στους 250 βαθμούς αντιστάσεις για μία ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα .
Για να παραμείνει τραγανή την βγάζω από το ταψί πάνω στη σχάρα τής κουζίνας χωρίς την λαδόκολλα . Έτσι παραμένει τραγανή !!!!!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Βουλα Πολυζου Οι Χρυσοχερες-ηδες !!!