·
ΜΙΑ ΤΡΑΓΑΝΗ ΩΡΑΙΑ ΨΗΜΕΝΗ ΩΡΑΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ ΦΛΟΓΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????
ΣΥΝΤΑΓΗ:
Ανοιγουμε σε ενα ταψι 300 γρ κανταιφι πολυ καλα!!!!
Το βαζουμε σε ενα μπολ και ριχνουμε μεσα 1 κ.γ.κανελα,μισο κ.γ γαρυφαλο,1 ποτηρι ψιλοκομμενα καρυδια και το ανακατευουμε!!!!
Παιρνουμε ενα πακετο Φυλλο Κρουστας Βηρυτου και τα ανοιγουμε!!!
Τα κοβουμε σε 3 λωριδες!!
Λιωνουμε 250 γρ βουτυρο αγελαδινο!!!
Βουτυρωνουμε το ταψι μας(30χ27)!!!!
Ανα δυο λωριδες βουτυρωντας τες βαζουμε στην ακρη κανταιφι και το τυλιγουμε και στην συνεχεια το βαζουμε στο ταψι!!!
Ολη η διαδικασια η ιδια!
Τελος τα βουτυρωνουμε ολα καλα και τα βαζουμε στο ψυγειο για 1 ωρα!
Στην συνεχεια τα ψηνουμε στους 160 β προθ αντιστασεις μεσαια σχαρα ωσπου να παρουν ωραιο χρωμα να ψηθουν σωστα πανω -κατω!!!
Εχουμε βρασει απο προηγουμενως το σιροπι:::
3 ποτηρια νερου νερο με 3 ποτηρια νερου ζαχαρη,μισο λεμονι,1 ξυλακι κανελας για 5 λεπτα!!!!
Οταν τα βγαζουμε τα σιροπιαζουμε καυτα γλυκα-κρυο σιροπι!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉ !!!