Υλικά..
6 Ρολά μοσχαρίσια (τα παίρνω έτοιμα από το κρεοπωλείο)
5 πολύ μεγάλα κρεμμύδια ξερά σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο
2 λίτρα μαύρη μπύρα
5 κουταλιές μουστάρδα (εγώ έβαλα μουστάρδα απαλή και λίγο Dijon)
Αλατοπίπερο και ένα μείγμα μπαχαρικών για κρεατικά
Εκτέλεση..
Έβαλα λίγο βούτυρο και λίγο λάδι να κάψει και θωράκισα τα Ρολά μου από όλες τις μεριές...
Τα έβγαλα σε ένα πιάτο και προσέθεσα στο σκεύος μου τα κρεμμύδια και το σκόρδο..
Τα άφησα να καραμελώσουν λίγο και έπειτα ξανά έβαλα τα Ρολά μου μέσα έριξα το μείγμα μπαχαρικών την μουστάρδα και έπειτα συνέχισα με την μπύρα.
Αλατοπίπερο και τα άφησα να ψηθούν σε μέτρια φωτιά.
Συνόδευσα τα Ρολά μου με πουρέ που έφτιαξε ο σύζυγος..
Στον πουρέ πρόσθεσε κρέμα γάλακτος τυρί και έναν κρόκο αυγού..
Έγινε πολύ ωραίος..
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Matia Alvanou.