Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Μελιτζάνα βεντάλια !!!



Μελιτζάνα βεντάλια ....όλη η νοστιμιά στο πιάτο μας !!!


Κόβω τις μελιτζάνες σε λωρίδες σχεδόν μέχρι πάνω ( μέχρι το κοτσάνι) τα αλατίζω και τα αφήνω για μισή ώρα για να βγάλουν το πικρό υγρό .
Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και με ένα πινέλο τα περνάω με ελαιόλαδο και βάζω σκελίδες σκόρδο τριμμένα στο τρίφτη και ψιλοκομμένα με το μαχαίρι . 

α ψήνουμε ώσπου να μαλακώσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. 

Τα βγάζουμε και γεμίζουμε με  κατσικίσιο τυρί( μπορείτε να βάλετε μοτσαρέλα εγώ δεν είχα ) ντομάτες σε ροδέλες ρίγανη μαϊντανό και λίγο ελαιόλαδο από πάνω.

Γυρνάμε στο φούρνο και ψήνουμε ώσπου να ψηθούν....

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.  Αννα ΚασσανδρειαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ