Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Ατσμα σε σχήμα πεινιρλί με γαλοπούλα και κασέρι γκούντα !!!


Ατσμα σε σχήμα πεινιρλί  με  γαλοπούλα και κασέρι γκούντα !!!


Υλικά Συνταγής
600 γρ. Χλιαρό γάλα,
300 γρ Ηλιέλαιο,
3 κουταλιες της σούπας ζάχαρη,
1,5 κουταλια της σούπας αλάτι,
50 γρ φρέσκια μαγιά η δυο φακελλακια ξερη ,
2 αυγα (ασπράδι μέσα στην ζύμη, και οι κροκοι για επάλειψη  από πάνω με μια κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος ), Εγώ βάζω γάλα.  
1 κιλό + 50-100γρ αλεύρι σκληρο η γοχ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ατσμα
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά. 

Θέλουμε μαλακή ζύμη. 

Περιμένουμε 1 ώρα και μετά κάνουμε ό,τι σχέδιο θέλουμε .

 Μετά τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε αντικολλητικο χαρτί  και τα καλύπτουμε με σελοφάν η μία σακούλα και περιμένουμε ξανά το λιγότερο μισή ώρα. 

Αλείφουμε με τον κρόκο που έχουμε χτυπήσει με την κρέμα γάλακτος( εγώ βάζω γάλα) ρίχνουμε και  ψήνουμε περίπου στους 180-190 αντιστασεις χαμηλα το ταψι μέχρι να ροδίσουν.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Αννα ΚασσανδρειαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ