Μοσχάρι.... Στιφάδο με κρεμμυδάκια !!!
Μοσχάρι.... Στιφάδο με κρεμμυδάκια !!!!! Το φαγητό μας σήμερα για πολλές βούτες !!!!
Με πατάτες τηγανητές !
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θωρακιζω το κρέας αφού πρώτα το έχω στεγνώσει με χαρτί κουζίνας.
Αφαιρώ και βάζω τα κρεμμυδάκια στο ίδιο σκεύος για 20 λεπτά να γιαλισουν Όχι να πάρουν χρώμα.
Ρίχνω λίγο λάδι στη χύτρα βάζω το κρέας και μόλις ζεσταθεί το λάδι το σβήνω με ένα σφηνάκι ξύδι και ένα κρασοποτυρο κόκκινο κρασί 🍷
Αφού φύγει το αλκοόλ ρίχνω αλάτι πιπέρι σε κόκκους 4 5 σκελίδες σκόρδο ένα ξυλάκι κανέλας 500 γρ ντομάτα δίκια μου και χλιαρό νερό να το σκεπάζει.
Βράζω για 40 λεπτά.
Ανοίγω την χύτρα και ρίχνω μέσα τά κρεμμυδάκια κλείνω και βράζω για άλλα 20 λεπτά.
Η ΝΟΣΤΙΜΙΆ τού δεν περιγράφεται ....
Λουκουμακι !!!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ