Φαγητάρα μεγατόνων λουκούμι σας λέω!!!Μοσχαράκι με μελιτζάνες σκέτη γλύκα!!!Που αυτή τη φορά πρόσθεσα και πατάτες περασμένα από το τηγάνι κ το απογείωσε η ρίγανη που την έριξα στο τέλος 😋
Μοσχαράκι χτένι το βράζω πρώτα μόνο του να μαλακώσει αρκετά.
Συγχρόνως περνάω από το τηγάνι πατάτες κομμένες κυδωνάτες, μελιτζάνες.
Σε φαρδιά κατσαρόλα σοτάρω το κρέας με ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο κ σβήνω με κρασί κατόπιν ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες από το μουλτι,μια κουταλιά πελτέ ζεστό νερό από το κρέας που έβρασα αλάτι, πιπέρι, ξύλο κανέλας, μπαχάρι κ μόλις αρχίζει να δένει η σάλτσα μου ρίχνω,τις πατάτες βράζουν περίπου 10 λεπτά κ ρίχνω τις μελιτζάνες αλλά 10 λεπτά να δέσουν οι γεύσεις κ να πήξει η σάλτσα μου σβήνω κ ρίχνω ρίγανη.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα ΛεβέντηΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ