Σπανακοτυρόπιτα!!
Υλικά για το ζυμάρι!!
2,5 ποτήρια του νερού νερο
1 φλυτζάνι του καφέ σπορελαιο.
Το χυμό από ένα λεμόνι.
Μισό φλιτζανακι του καφέ ξύδι.
1κ.σ.κοφτη αλάτι.
Αλεύρι κούλα όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μαλακή και εύπλαστη.
1 βιταμ σοφτ για τα φύλλα .
Νεζεστε για το άνοιγμα τον φύλλων.
Για τη γέμιση
1κιλο σπανάκι.
4 αυγα.
1 ποτήρι γάλα.
400 γρ.φετα.
Άφησα το ζυμάρι μισή ώρα να ξεκουραστεί.
Άνοιξα 6 φύλλα 3 φύλλα κάτω 3 πάνω και τη γέμιση στη μέση χάραξα και την έψησα στους 180 βαθμούς αντίσταση 45 λεπτά.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Κατερινα Μαδικα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ