Λαχταριστό γλυκάκι !!!
Υλικά
4 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
2 κουτιά φυτική κρέμα.
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες.
1 φλιντζανακι του καφέ ελληνικού.λικέρ τις αρεσκείας μας
300 γραμμάρια κρέμα.γάλακτος
2 κουβερτούρες και λίγη ακόμα (δηλαδή 300 γραμμάρια )
2 άνθος αραβοσίτου Γιώτης κακάο που γίνεται με κρύο γάλα γκαρνΊ και οτιδήποτε της αρεσκείας.για διακόσμηση!
Τι κάνουμε
Παίρνουμε τα σαβαγιάρ τα βουτάμε στο λικέρ 1 δευτερόλεπτο και τα στρώνουμε στο ταψάκι μας
Τοποθετούμε κρέμα σοκολάτα την οποία.χτυπήσαμε.
Ξανά βάζουμε.σαβαγιαρ!
Βάζουμε κρέμα την οποία χτυπήσαμε (φυτική ζαχαρούχο βανίλια) ξανά τοποθετούμε σαβαγιαρ με την ίδια διαδικασία βάζουμε κρέμα-σοκολάτα δηλαδή την χτυπημένη κρέμα γάλακτος με της κουβερτούρες
Τελειώνουμε με.γαρνίρισμα ΓκαρΝί που χτυπήσαΜε. !(Εγώ έβαλα περγαμόντο και φιστίκι καβουρδισμένα)!
Μία προσωπική ιδέα της Tzeni Tsanaktsidou Αγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Υλικά
4 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
2 κουτιά φυτική κρέμα.
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες.
1 φλιντζανακι του καφέ ελληνικού.λικέρ τις αρεσκείας μας
300 γραμμάρια κρέμα.γάλακτος
2 κουβερτούρες και λίγη ακόμα (δηλαδή 300 γραμμάρια )
2 άνθος αραβοσίτου Γιώτης κακάο που γίνεται με κρύο γάλα γκαρνΊ και οτιδήποτε της αρεσκείας.για διακόσμηση!
Τι κάνουμε
Παίρνουμε τα σαβαγιάρ τα βουτάμε στο λικέρ 1 δευτερόλεπτο και τα στρώνουμε στο ταψάκι μας
Τοποθετούμε κρέμα σοκολάτα την οποία.χτυπήσαμε.
Ξανά βάζουμε.σαβαγιαρ!
Βάζουμε κρέμα την οποία χτυπήσαμε (φυτική ζαχαρούχο βανίλια) ξανά τοποθετούμε σαβαγιαρ με την ίδια διαδικασία βάζουμε κρέμα-σοκολάτα δηλαδή την χτυπημένη κρέμα γάλακτος με της κουβερτούρες
Τελειώνουμε με.γαρνίρισμα ΓκαρΝί που χτυπήσαΜε. !(Εγώ έβαλα περγαμόντο και φιστίκι καβουρδισμένα)!
Μία προσωπική ιδέα της Tzeni Tsanaktsidou Αγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ