Αν σας αρέσουν οι λίγο διαφορετικές γεύσεις φτιάξτε το!!
ΥΛΙΚΑ
3 μελιτζάνες ΄κομμένες σε λεπτές φέτες
200 γρ.φέτα [την θρυμματίζετε με ένα πιρούνι]
2 κουτ σούπας κουκουνάρι
2 κουτ σούπας σταφίδα
2 κουτ σούπας χυμό ντομάτας
2 κουτ σούπας λάδι
λίγο αλατοπίπερο
1 σκελίδα ψιλοκομμένη σκόρδο
1-2 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
τυρί χαλούμι
συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε τις φέτες μελιτζάνας και τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.
Με όλα τα παραπάνω υλικά ετοιμάζουμε την γέμιση ,δηλαδή,με την φέτα,το σκόρδο,σταφίδα,τις 2 κουταλιές ντομάτα χυμό,το κουκουνάρι.το λάδι,και την φρυγανιά.
Τοποθετούμε σε ένα πιάτο την μελιτζάνα και βάζουμε στην άκρη λίγη γέμιση και τυλίγουμε ρολλάκια ,αυτό θα το κάνουμε για όλες τις μελιτζάνες.
Τις βάζουμε σε ένα πυρέξ και τις ψήνουμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Τις βγάζουμε ,και έχουμε ετοιμάσει την σάλτσα με τον παρακάτω τρόπο,σε ένα μπολάκι βάζετε όσα ρολάκια έχετε κάνει τόσες κουταλιές του γλυκού ντοματοχυμό ,προσθέστε 1 κουτ.γλυκού λάδι,λίγη ρίγανη,λίγο αλατοπίπερο,ανακατέψτε καλά και βάλτε πάνω από κάθε ρολάκι .
Ξαναφουρνίστε για 5 λεπτά,έχετε κόψει το χαλούμι σε τετραγωνάκια βγάζετε πάλι το πυρέξ και τοποθετείτε το τυρί πάνω από κάθε ρολλάκι,το ξαναβάζεται στο φούρνο και μόλις ροδίσει το τυρί είναι έτοιμο !
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ