Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Σνίτσελ πανέ με δημητριακά !!!


Με την ίδια συνταγή μπορούμε να πανάρομαι και κοτόπουλο φιλέτο !! Δεν φαντάζεστε πόσο μαλακά μέσα και τραγανά απ έξω γίνονται !!!

Υλικά μερίδες 2
2 σνίτσελ χοιρινά

 Μαρινάδα
1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
1 κουτ. σούπας μέλι
1 αυγό
αλάτι πιπέρι

Πανάρισμα
1/2 πακέτο δημητριακά






Εκτέλεση
Μπορείτε να τα ψήσετε και στον φούρνο αν θέλετε .
Ανακατεύουμε τα υλικά για την μαρινάδα σε ένα μπολ μεγάλο ή μακρόστενο να χωράει και βάζουμε-βουτάμε - μέσα τα κομμάτια ξανά-ανακατεύοντας να μαριναριστούν καλά .


Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο -αν θέλετε για πιο καλό αποτέλεσμα αφήνετε περισσότερες ώρες .-
Αδειάζουμε τα δημητριακά -κορν φλέικς-  σε ταψάκι και  τα σπάμε με τα χέρια μας για να γίνουν πιο μικρά .


Βουτάμε τα κομμάτια σνίτσελ ένα ένα μέσα στα δημητριακά και ή τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά ,ή τηγανίζουμε σε ζεστό προς καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι ,ή με πουρέ ,αλλά και σκέτα με σαλάτα .Καλή όρεξη !!!


Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ