Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Σιροπιαστά Μανδηλάκια με αφράτη κρέμα !!!



Υλικά (Ingredients):
Για την κρέμα (For the cream):
-280γρ. ζάχαρη (280gr. sugar)
-110γρ. αλεύρι (110gr. flour)
-650γρ. νερό (650gr. water)
-2 βανιλίνες (2 vanillins)
-1 κουτ .σούπας . βιτάμ (1 tbsp. margarine)
-400γρ. φυτική κρέμα γάλακτος (400gr. vegetable whipping cream)
-1 κιλό σφολιάτα (1 kg puff pastry)
-ζαχαρόνερο (sugarwater)
-τριμμένα αμύγδαλα (grated almonds

Για το σιρόπι (For the syrup):
 -730γρ. ζάχαρη (730gr. sugar)
-610γρ. νερό (610gr. water)
-1 βανιλίνη (1 vanillin)

Δείτε την εκτέλεση πατώντας ΕΔΩ -->
https://www.youtube.com/watch?v=3iF7FTQSGFI&feature=youtu.be

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ