Υλικά (Ingredients):
Για την κρέμα (For the cream):
-280γρ. ζάχαρη (280gr. sugar)
-110γρ. αλεύρι (110gr. flour)
-650γρ. νερό (650gr. water)
-2 βανιλίνες (2 vanillins)
-1 κουτ .σούπας . βιτάμ (1 tbsp. margarine)
-400γρ. φυτική κρέμα γάλακτος (400gr. vegetable whipping cream)
-1 κιλό σφολιάτα (1 kg puff pastry)
-ζαχαρόνερο (sugarwater)
-τριμμένα αμύγδαλα (grated almonds
Για το σιρόπι (For the syrup):
-730γρ. ζάχαρη (730gr. sugar)
-610γρ. νερό (610gr. water)
-1 βανιλίνη (1 vanillin)
Δείτε την εκτέλεση πατώντας ΕΔΩ -->
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ