Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Παγωτάκι εύκολο !!!





Είνα από τα πιο ωραία και εύκολα σπιτικά παγωτά !!!! Να το φτιάξετε οπωσδήποτε και θα ενθουσιαστούν ολοι !!!!

Υλικά
1 ζαχαρούχο γάλα
1 εβαπορέ γάλα
1 μόρφατ το μεταλλικό κουτάκι πολύ παγωμένο
1 πακέτο πτί μπερ με σοκολάτα -οχι γεμιστά αυτ΄που έχουν από την μία πλευρά μπισκότο κ από την έλλη σοκολάτα
1 σιρόπι βύσσινο ή ότι άλλο σας αρέσει .


Χτυπάμε πολύ καλά την παγωμένη μόρφατ για 3 λεπτά και προσθέτουμε χτυπώντας και το ζαχαρούχο .
Χτυπάμε για 5 λεπτά να αφρατέψει καλά το μείγμα.
Αμέσως μετά χαμηλώνουμε την δυνατή ταχύτητα μην πιτσιλιστούμε και προσθέτουμε και το εβαπορέ χτυπώντας 3 με 4 λεπτά.
Όπως είναι βγάζουμε τον κάδο από το μίξερ και τον βάζουμε στην κατάψυξη για μία ώρα και λίγο παραπάνω ξεσκέπαστος ο κάδος .
Το βγάζουμε και τον ξανά ενσωματώνουμε  στο μίξερ και το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά.


Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και με το χέρι σπάμε τα μπισκότα σε κομματάκια και τα προσθέτουμε μέσα στο παγωτό .
Το αδειάζουμε σε πλαστικά τάπερ εγώ έριξα από πάνω και βύσσινο σιρόπι και τα βάζουμε στην κατάψυξη .
Παγώνει ..το σερβίρουμε με σιροπάκι και το εξαφανίζουμε !!!

Απο  ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ