Μπάρες για την νηστεία και όχι μόνο !!!
Υλικά
800 γρ σησάμι
καρύδια
αμύγδαλα
φιστίκια Αίγινας
Καβουρδίζουμε όλους τους ξηρούς καρπούς και τα αφήνουμε στην άκρη.
600γρ μέλι 200γρ ζάχαρη τα βράζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 10 λεπτά και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά -τους ξηρούς καρπούς-
Ανακατεύουμε- εγώ έβαλα και κρανμπερι- τα βάζουμε σε μια λαδόκολλα στρώνεις άλλη μια από πάνω και τα δουλεύουμε με τον πλάστη στο πάχος που θέλουμε-τα κόβουμε σε ότι σχέδιο θέλουμε !!!! Κρυώνει και έτοιμο!!
βασω Μανώλης-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ